Lokalne TemeDženaza Amini Kardaš u subotu, sahrana Sarah Savić u ponedjeljak u Visokom

Dženaza Amini Kardaš u subotu, sahrana Sarah Savić u ponedjeljak u Visokom

Tragični događaj koji se desio u noći sa srijede na četvrtak zavio je u crno Visoko i Kiseljak, ali i okolne gradove, a zbog gubitka četiri mlada života u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Visoko-Kakanj u mjestu Dobrinje.

U nesreći su živote izgubili Armin Puščulović i Branka Dusper iz Kiseljaka te Amina Kardaš i Sarah Savić iz Visokog. Dženaza Amini Kardaš biće klanjanja u subotu, 12. oktobra u 17 sati na Gradskom groblju u Visokom, gdje će Amina biti i ukopana, dok je sahrana Sarah Savić zakazana za ponedjeljak, 14. oktobar u 14 sati, također na Gradskom groblju u Visokom.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE