Lokalne Teme(VIDEO) "Legende protiv legendi" odigrale meč za pomoć nastradalim u poplavama

(VIDEO) “Legende protiv legendi” odigrale meč za pomoć nastradalim u poplavama

U četvrtak je na stadionu Mladosti iz Doboja kod Kaknja odigran humanitarni fudbalski meč u kojem su se sastale legende dobojske Mladosti i legende bh. fudbala i spota. Cilj ovog meča je bilo prikupljanje finansijskih sredstava koje će biti proslijeđene za obnovu stadiona u nekoliko bh. gradova, a koji su nastradali u nedavnim poplavama.

Meč je organizovalo neformalno udruženje građana “Više od igre” iz Visokog, a publika u Doboju je imala priliku na djelu vidjeti brojna bh. sportska imena – atletičara Amela Tuku, fudbalere Vršajevića, Bekrića, Cocalića, Bešliju, Šabića, Biščevića, Adnana i Esmira Džafića, Ihtijarevića, Glavaša, Zebu, kao i načelnika Kaknja Mirnesa Bajtarevića. Iako meč nije imao rezultatski značaj, pobjedu je rezultatom 2:1 slavila ekipe legendi bh. fudbala i sporta.

Pogledajte prilog sa ovog meča uz izjave brojnih aktera.

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE