Lokalne TemePozitivno VisokoMK "Karo" i OFK "Visoko" pokrenuli humanitarnu akciju "Podržimo visočki"

MK “Karo” i OFK “Visoko” pokrenuli humanitarnu akciju “Podržimo visočki”

Moto klub “Karo”, zajedno sa OFK “Visoko” i prijateljima, pokrenuo je veliku humanitarnu akciju pod nazivom “Pomozimo visočki” za pomoć stanovništvu koje su zadesile
poplave na području Visokog. Pozvali su sva udruženja građana, škole, sportske klubove i druge zainteresovane osobe da im se pridruže i podrže ovu akciju koja će trajati do 25. oktobra ove godine. Cilj je da se prikupe finansijska sredstva kojim bi se pomoglo porodicama koje su pretrpjele najveće štete proteklog petka i tim povodom otvoreni su i namjenski računi u bankama za donacije:

UDRUŽENJE MOTO KLUB “KARO” VISOKO (ul. Čaršijska 6)
NAMJENSKI RAČUN ZA DONACIJE.
SVRHA RAČUNA: ZA PRIKUPLJANJE POMOĆI STANOVNIŠTVU KOJE SU ZADESILE ELEMENTARNE NEPOGODE-POPLAVA NA PODRUČJU GRADA VISOKO

UPLATE IZ BiH:
TRANSAKCIJSKI RAČUN: 101-170-00801178-79

UPLATE IZ INOSTRANSTVA –
IBAN CODE: BA39 1011 7000 8011 7879
SWIFT:PBSCBA22XXX


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE