SportDržavni Tim(VIDEO) Pun stadion, motiv više za nas

(VIDEO) Pun stadion, motiv više za nas

A“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su jutros u Butmiru odradili trening u sklopu priprema za oktobarske utakmice, a danas je na rasporedu još jedan.

U hotelu „Austria&Bosnia“ na Ilidži predstavnicima medija se obratio reprezentativac Ivan Bašić.

Ovaj mladi veznjak je između ostalog rekao:

„Sigurno da će nam mnogo značiti što igramo na našem terenu, pred punim „Bilinim poljem“. Biće to motiv više za nas da pokažemo da možemo sa se suprotstavimo Njemačkoj, a kasnije i Mađarskoj. Da ne vjerujemo da možemo pobijediti, ne bismo ni bili ovdje. Njemačka je velika reprezentacija, ali sigurno da i mi imamo svoje šanse. Protiv ovakvih ekipa moramo biti na najvišem mogućem nivou. Svakim danom na treninzima se dokazujemo i dajemo sve od sebe, kako bismo bili spremni za ove mečeve.“

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE