Lokalne TemeKulturaVisočanin Faris Pinjo oduševio Zagrepčane sa predstavom "Džaba je najskuplje"

Visočanin Faris Pinjo oduševio Zagrepčane sa predstavom “Džaba je najskuplje”

Zagreb je svjedočio pravom kazališnom spektaklu, premijeri predstave “Džaba je najskuplje”, koja je doslovno do suza nasmijala publiku u prepunom zagrebačkom Peronu 16.

Glumački dvojac Konstantin Haag Faris Pinjo oduševio je do posljednjeg mjesta ispunjenu dvoranu. Njihova izvedba ove urnebesne životne priče o svakodnevnim „besplatnim“ stvarima koje nas skupo koštaju, publiku je nasmijala, a mnoge i navela da se prepoznaju u predstavljenim situacijama.

“Ova predstava zapravo je ispala da je džaba najbolje. Sve je počelo od kazališnog teksta. Počeli smo od zajedničkog ručka kada nismo znali hoćemo li ovaj projekt raditi džaba ili ćemo dobiti nešto od toga. Na kraju je ispalo savršeno, upoznali smo divne ljude poput Tadije Kolovrata i B Glad produkcije, dobili smo jednu odličnu platformu. Pozivam sve da nam se pridruže na novoj zagrebačkoj izvedbi 23. listopada, veselimo se”, našalio se Konstantin Haag nakon izvedbe dok je Pinjo rekao:

image

foto – Luka Dubroja

“Bilo je zadovoljstvo imati zagrebačku premijeru. Zahvalan sam svim divnim kolegama koji su me prihvatili kao i hrvatskoj javnosti, zadovoljstvo je raditi ovdje. Moj prijatelj Mido iz Visokog nazvao me nakon premijere i rekao mi da će na svoj studio napisati ‘Džaba je najskuplje‘ jer upravo njemu često džaba ispadne najskuplje. Pozivam sve da nam se 23. listopada pridruže u nesvakidašnjem ambijentu Perona 16 i pogledaju ovu dramsku predstavu s elementima komedije koja predstavlja jednu zaista zanimljivu uličnu mudrost i školu u kojoj se svi možemo prepoznati”.

Jagoda Kumrić i Konstantin Haag

Luka Dubroja/

image

Konstantin Haag i Faris Pinjo

Predstava “Džaba je najskuplje” nastala prema motivima farse “Majstor” Vanče Kljakovića, bavi se svakodnevnim dilemama koje svi prolazimo, bilo da je riječ o financijama, ljubavi ili očekivanjima. Kroz niz smiješnih situacija vodi nas kroz zamke u kojima često mislimo da nešto dobivamo besplatno, ali se na kraju ispostavi da smo za to platili više no što smo očekivali.

Visoko.co.ba/Jutarnji.hr


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE