Lokalne TemeSport(VIDEO) Visočki rukometaši vas pozivaju: "Svi na derbi u subotu u KSC...

(VIDEO) Visočki rukometaši vas pozivaju: “Svi na derbi u subotu u KSC Mladost!”

U prostorijama KSC “Mladost” u Visokom održana je press konferencija na kojoj su se javnosti obratili trener RK “Bosna Visoko Ekoenergija” Senad Skopljak te igrači Tarik Delić i Faruk Vražalić.

Povod je derbi utakmica trećeg kola Prve lige FBiH u kojoj se u Visokom u subotu od 18 sati sastaju visočki tim i ekipa bugojanske Iskre. Gosti su jedan od glavnih konkurenata Bosni u borbi za prvo mjesto i sigurno je da nas očekuje veoma neizvjestan meč. Upućen je i poziv navijačima da dođu u KSC “Mladost” te pruže podršku domaćem timu na putu do treće uzastopne pobjede na otvaranju nove sezone.

Pogledajte današnju press konferenciju:

Visoko.co.ba/Neven Krajišnik


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE