SportNogomet(VIDEO) Milan preuzeo vrh ljestvice

(VIDEO) Milan preuzeo vrh ljestvice

Nogometaši AC Milana su u dvoboju šestog kola Serie A s 3:0 pobijedili Lecce i trenutačno su na prvom mjestu s 11 bodova, koliko ima i drugoplasirani Torino.

Milanski “crno-crveni” sve su riješili u razdoblju od samo pet minuta, od 38. do 43., kada su zabili sva tri gola. Prvo je Morata (38) odličnim udarcem glavom pogodio za 1:0, potom je Hernandez (41) na dodavanje Leaa povisio na 2:0, a konačni je rezultat postavio Pulišić (43).

Milan, koji će 29. siječnja sljedeće godine gostovati kod Dinama u Zagrebu u zadnjem kolu Lige prvaka, sada ima 11 bodova, kao i Torino koji ima susret manje, dok je Lecce 17. s pet bodova.

Ante Rebić igrao je do 73. minute za Lecce. Domaćin je završio utakmicu s igračem manje nakon što je u 80. minuti crveni karton dobio Bartesaghi.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE