SportKošarkaEmbiid produljio ugovor sa Sixersima

Embiid produljio ugovor sa Sixersima

Košarkaš Philadelphije Joel Embiid potpisao je trogodišnje produljenje ugovora sa Sixersima, vrijedno 193 milijuna dolara.

Embiid če tako ostati u Sixersima do kraja sezone 2028./2029.,a u te tri godine zaradit će 193 milijuna dolara, što znači da ukupna vrijednost njegova petogodišnjeg ugovora s Philadelphijom iznosi 301 milijun dolara, što je među tri najveća ugovora u povijesti NBA lige.

Embiid (30) je 2023. osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige i dva puta završio na drugom mjestu u glasanju za MVP-a (2021., 2022.), oba puta iza srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Embiid, koji je s reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, sedam je puta imenovan za All-Star momčad NBA lige.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE