Lokalne Teme"Luda kuća" stiže u Visoko 28. septembra

“Luda kuća” stiže u Visoko 28. septembra

U Kulturnom centru Altindag-Visoko će 28. septembra od 19.30 sati biti odigrana popularna predstava “Luda kuća”. Kako navode organizatori, ovo je predstava o kojoj ne treba pisati, nego je treba pogledati.

“Mnogo je pitanja na koja ćete pronaći odgovore u ovoj urnebesnoj komediji, koja scenama iz svakodnevnog života običnih ljudi, kroz duhovita i lucidna rediteljska rješenja te komične situacije svojih protagonista, obiluje originalnim bosanskim humorom”, istakli su.

Tekst potpisuje Edin Drljević, režiju Saša Petrović, a u predstavi igraju Armin Omerović, Aida Bukva, Edin Drljević, Senka Oruč, Mirsad Imamović i Midhat Slatina. Scenografiju potpisuje Irfan Hozo.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE