Lokalne TemePozitivno VisokoNaida Bešlagić u saradnji sa Udruženjem "Srcem zajedno" najavljuje sjajan događaj u...

Naida Bešlagić u saradnji sa Udruženjem “Srcem zajedno” najavljuje sjajan događaj u Visokom i Kaknju

U Visokom će 21. oktobra ove godine biti održan zanimljiv događaj, a koji najavljuje poznata bh. pjevačica Naida Bešlagić u saradnji sa Udruženjem “Srcem zajedno” iz Visokog. Ona je naime putem svojih profila na društvenim mrežama najavila događaj “Ja to mogu”, a pored Visokog, biće organizovan i u Kaknju dva dana ranije.

“Promijenimo svoju prespektivu. JA TO MOGU, a možeš i ti. Odmah i sada! Svoju životnu priču ispričat ću vam na jedan potpuno drugačiji i nov način. Donosim vam projekat koji do sada niste imali priliku vidjeti kod nas. TRIBINE po ugledu na moju inspiraciju i heroinu svog života Anu Dornik. Projekat realizujem u saradnji sa Udruženjem ‘Srcem zajedno’ kao i sjajnim, uvaženim ljekarima iz oblasti onkologije, ginekologije, radiologije, psihologije, farmacije. Kao i sjajnih internista, pulmologa i nutricionista”, ističe Naida.

Prema njenim riječima, tu noć je u Visokom biti između ostalog upriličen scensko-umjetnički preformans, zatim humanitarno motivacione tribine i sve vezano za mentalno i fizičko zdravlje.

“Cijeli projekat ima humanitarni karakter te sve donacije kao i prikupljena novčana sredstva donirat ćemo odjelu Onkologije, Kantonalne bolnice u Zenici. Nažalost, rak je postao globalni zdravstveni problem koji pogađa milione djevojaka, žena, muškaraca i njihove porodice, a Vašom podrškom istakla bi se društvena odgovornost kao nekoga ko je prepoznao temu da je rak izlječiv. Vašim dolaskom poslaćemo snažnu poruku da mislimo na oboljele kroz poruku da nisu sami u njihovoj životnoj borbi sa ciljem da ih osnažimo da ne odustaju, već da se bore sa dijagnozom koju dobiju na putu kroz njihov život. Pružimo ruke jedni drugima i budimo nečiji razlog za ozdravljenje!”, poručila je Naida.

Visoko.co.ba/Neven K/Naida Bešlagić


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE