SportNogometSergej Jakirović dobio otkaz

Sergej Jakirović dobio otkaz

Nakon debakla u Münchenu gdje je Dinamo doživio najteži poraz u klupskoj povijesti, Sergej Jakirović odlazi s klupe hrvatskog prvaka.

Nakon dvostruke krune prošle sezone, Dinamo je dobro krenuo i u novu sezonu. U domaćem prvenstvu Modri su startali s četiri pobjede (Istra 1961, Osijek, Šibenik, Gorica), uslijedio je remi kod Rijeke te poraz na Maksimiru od Hajduka.

Posrtaj u najvećem hrvatskom derbiju nije se apostrofirao kao neki veliki kiks za Dinamo. Uostalom, tek je početak prvenstva, a ono što je bitnije, hrvatski prvak bio je okrenut ka prvoj utakmici Lige prvaka u novom formatu, dvoboju protiv giganta Bayerna koji je uslijedio četiri dana nakon okršaja sa Splićanima.

No, ono što se dogodilo u Münchenu, navijači i klupsko vodstvo Dinama nisu mogli zamisliti ni u najgorim snovima. Devet primljenih pogodaka na Allianz Areni gdje je Bayern slavio sa čak 9:2 dugo će boljeti sve navijače Dinama, a ni klupsko vodstvo nije moglo na to zažmiriti.

Kandidata za klupu Dinama je mnogo, a izdvajaju se Niko Kovač, Nenad Bjelica i Igor Bišćan.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE