Lokalne TemeSportKlub ritmičke gimnastike "Visoko" otvara svoja vrata za upis novih članica u...

Klub ritmičke gimnastike “Visoko” otvara svoja vrata za upis novih članica u Visokom, ali i Kaknju

Jesi li spremna za elegantne pokrete, snagu, i gracioznost na podijumu? Klub ritmičke gimnastike “Visoko” otvara svoja vrata za upis novih članica! Pridruži nam se na treninzima i postani dio naše gimnastičke porodice! Upis je već počeo, a bez obzira na prethodno iskustvo, sve djevojčice su dobrodošle da nam se pridruže i razviju svoje vještine uz stručno vodstvo naših trenera.

Termini za upis u Visokom su ponedjeljak i srijeda od 17:30h do 18:30h i petak od 17:00h do 18:00h.

Također, Klub ritmičke gimnastike “Visoko” s radošću objavljuje da započinje s upisom novih članica u Kaknju! Pozivamo sve djevojčice od 3 godine i starije da nam se pridruže i postanu dio našeg veselog i dinamičnog tima.

▪️Upis počinje 12. septembra 2024. (četvrtak) u 18:30 sati

▪️Mjesto upisa: OŠ “Hamdija Kreševljaković”, Kakanj

Zašto odabrati naš klub?

*Profesionalni treneri s bogatim iskustvom
*Svi treninzi održavaju se u sigurnom i prijateljskom okruženju
*Razvijanje fizičkih i motoričkih sposobnosti na zabavan način

Ne propustite priliku da vaša djevojčica uči, raste i zabavlja se uz ritmičku gimnastiku. Pridružite nam se na upisu i pružite svojoj djeci priliku za aktivan i kreativan razvoj. Za dodatne informacije i prijave, kontaktirajte nas na +387 60 33 11 306


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE