SportFutsalMNK Hercegovina neuspješna u drugom kolu

MNK Hercegovina neuspješna u drugom kolu

Prvak Bosne i Hercegovine u futsal, MNK Hercegovina poražena je danas u Moldaviji od gruzijske ekipe Georgians Tbilisi sa 2:6, u susretu 2. kola grupe G preliminarne rudne UEFA Lige prvaka u futsalu.

Golove za Širokobriježane su postigli Dragan Edi Marić u 3’ i Ante Ćorluka u 7’, dok su za gruzijski tim pogađali Roninho u 3’ i 9’, Vakhtang Kekelia u 6’, Vakhtangi Jvarashvili u 13’ i 31’, te Nikoloz Gabrichidze u 28’.

Za Hercegovinu su nastupili: Dejan Rašić, Ante Ćorluka, Darko Ivanković, Zvonimir Ćavar, Ivan Peko, Marko Vučić, Goran Marušić, Ivan Ivanković, Mario Mikulić, Dragan Edi Marić, Mateo Kozarić, Josip Bošković, Blago Gašpar, David Zovko.

U trećem kolu protivnik bh. predstavniku biće domaćin turnira Clic Chişinău 24. avgusta u 17:30 sati.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE