SportNogomet(VIDEO) Gol Kovačića u pobjedi Cityja protiv Chelseaja

(VIDEO) Gol Kovačića u pobjedi Cityja protiv Chelseaja

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić bio je strijelac drugog pogotka u 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi Manchester Cityja kod Chelseaja, kojom su “građani” krenuli u pokušaj osvajanja petog uzastopnog naslova prvaka Engleske.

Kovačić je u 84. minuti osvojio loptu na 40-ak metara, krenuo prema suparničkom golu, protivnički igači nisu ga, izgleda, ozbiljno shvatili, a kada je stigao na 20 metara od vrata uputio je oštar udarac kojega loše postavljeni Sanchez nije uspio zaustaviti.

Kovačić je protiv svog bivšeg kluba odigrao čitav susret, a svih 90 minuta na travnjaku proveo je i Joško Gvardiol.

Prvi gol na utakmici postigao je Haaland koji je prihvatio loptu pored statičnog Cucurelle i onda lagano potkopao loptu preko Sancheza.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Brentford je na svom terenu svladao Crystal Palace sa 2-1 (1-0). Golove za domaće postigli su Mbuemo (29) i Wissa (77), a gosti su nakratko poravnali autogolom Pinnocka (57-ag).

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE