Lokalne TemeJavni poziv za iskazivanje interesa za učešće u projektu „Žene iz ruralnih...

Javni poziv za iskazivanje interesa za učešće u projektu „Žene iz ruralnih sredina: Put ka (samo)zapošljavanju“ u Visokom

U okviru projekta „Žene iz ruralnih sredina: Put ka (samo)zapošljavanju“ koji implementira Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Visoko objavljuje se Javni poziv za iskazivanje interesa za učešće u projektu za nezaposlene žene sa područja grada Visoko. Pravo učešća imaju sve nezaposlene žene iz ruralnih područja koja su udaljena najmanje 5 km od centra grada Visoko, a koje imaju želju da se aktiviraju pri traženju posla ili žele pokrenuti vlastiti posao u svome gradu.

Javni poziv je otvoren do 20.09.2024. godine, a sve zainteresovane žene se mogu prijaviti na sljedeće načine:
– Popunjavanjem online obrasca za prijavu sa linka.
– Lično, na promotivnim info-sesijama koje će biti najavljene u ovom mjesecu.
– Lično, na promotivnom boksu Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Visoko na sajmu „Jesen u Visokom“ 9, 10. i 11. septembra u KSC „Mladost“.

Kompletan tekst Javnog poziva preuzmite klikom ispod:

JAVNI POZIV


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE