SportOlimpijske igre 2024.Osvojio dva zlata pa ga dočekali poput heroja

Osvojio dva zlata pa ga dočekali poput heroja

Filipinski gimnastičar Carlos Yulo (24), koji je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio dvije zlatne medalje, dočekan je u svojoj zemlji kao heroj uz brojne nagrade vrijednije više od milijun dolara.

Yulo će od Vlade za dva zlata dobiti oko 350.000 dolara te još 100.000 eura od Zastupničkog doma.

Poklone sjajnom gimnastičaru uručili su i brojni poslovni ljudi i filipinske kompanije. Tako je dobio dvosobni stan u gradu Taguigu, dva vodeća prijevoznika u zemlji obećala su mu doživotne besplatne zrakoplovne karte, dobio je i razne kozmetičke proizvode, besplatne obroke, slastice, liječničke preglede.

Lokalna streaming-platforma dala mu je doživotni pristup svim svojim sadržajima, a izdašne nagrade najavio je i njegov rodni grad Manila.

Yulo je u Parizu osvojio zlato na parteru, a potom i u preskoku.

Gol.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE