Lokalne TemeSportNa terenima TK ''Royal'' održan teniski turnir za juniore i juniorke u...

Na terenima TK ”Royal” održan teniski turnir za juniore i juniorke u kategoriji od 12 godina

Na terenima Teniskog Kluba Royal održan je teniski turnir za juniore i juniorke u kategoriji od 12 godina iz kalendara teniskog saveza BiH. Na turniru su učestvovali takmičari iz cijele BiH među kojima su bili i naš Ajdin Afan, Enes Šahinović, Harun Čabaravdić te Mirza Alagić. Glavni licencirani sudija bio je Jasmin Vranac kojem se zahvaljujemo na profesionalno obavljenom zadatku. Kao organizatori, prezadovoljni smo odzivom i kvalitetom takmičara. Naš trener Nedzad Halac je i ovog puta dao sve od sebe da turnir bude održan na zavidnom nivou. Bila nam je čast i zadovoljstvo ugostiti sve takmičare te svakom od njih želimo mnogo sreće i daljnjih uspjeha na ovom polju. Zahvaljujemo se i mnogobrojnim sponzorima na podršci.
Plasman juniora:
1. Danijal Meškić – Zenica
2. Vuk Bojinović – Banja Luka
3. Matej Vukić – Banja Luka
4. Boris Jelinić – Tuzla
Plasman juniorki:
1. Natalija Sulaver – Trebinje
2. Anja Majkić – Banja Luka
3. Lana Džido – Sarajevo
4. Soraja Hrkaš – Doboj
Visoko.co.ba/Facebook TK ”Royal” Visoko

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE