Lokalne TemeSportPrijateljska utakmica // NK Bosna - NK Bratstvo 1:0

Prijateljska utakmica // NK Bosna – NK Bratstvo 1:0

U četvrtoj pripremnoj utakmici nogometaši Bosne u Visokom su pobijedili prvoligašku ekipu NK Bratstvo iz Gračanice koju uspješno predvodi visočki trener Faruk Kulović. A poseban kuriozitet je da pored trenera Kulovića u ekipi iz Gračanice igraju još trojica Visočana (Pandžić, Jamaković, Arnautović).

U dobroj utakmici koju su odigrali Bosna i Bratstvo u kojoj su Džaviti i Kulović koristili sve igrače na kraju je domaćin slavio sa 1:0 golom Harisa Čelebića iz prvog poluvremena.

NK Bosna je do sada odigrala četiri pripremne utakmice: NK Bosna – NK Krivaja 2:5, NK Bosna – FK Kološići 6:0, NK Bosna – FK Liješeva 1:0, NK Bosna – NK Bratstvo 1:0.

Prvenstvo u Drugoj ligi Centar počinje 17.08., kada NK Bosna gostuje kod FK Liješeva.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE