Lokalne Teme(VIDEO) Rasim Kadić: “Żelimo da vašar bude prilika za druženje, razgovor i...

(VIDEO) Rasim Kadić: “Żelimo da vašar bude prilika za druženje, razgovor i opuštanje”

U sklopu Visočkog ljeta, tačnije dijela koji obuhvata vašar, otvoren je tzv. umjetnički kutak “Baza”. Pomalo neobičan “štand”, kako je zvanično zakupljen i rezervisan, a na njemu će svi zainteresovani imati priliku, između ostalog, vidjeti i umjetnička djela visočkih slikara, ali i družiti se, razgovarati ili jednostavno se odmoriti tokom posjete Visočkom ljetu. Uz sve to, protekle dvije noći bio je upriličen i zanimljiv muzički program, tako da svako može pronaći nešto za sebe.

Upravo o svemu ovome razgovarali smo sa idejnim tvorcem kutka “Baza”, Rasimom Kadićem, pa vam predlažemo da u nastavku poslušate njegovu izjavu.

Visoko.co.ba/Neven K.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE