Lokalne TemeNovi sadržaji u našem Visokom

Novi sadržaji u našem Visokom

Gradonačelnik Ganić danas je boravio u Lisovu, gdje je obišao završne radove na asfaltiranju puta, te posjetio novu investiciju koja je atrakcija u našem Visokom i razgovarao s vlasnikom Hussain Alnassar.
Naime, radi se o projektu sa nazivom Lav Farm & Restaurant koji privlači strane turiste, željne prirodnih ljepota u spoju s modernim nijansama. Prilikom posjete zatečen je velik broj stranih gostiju koji su uživali u ovom lijepom i ugodnom ambijentu.
Gradonačelnik Ganić i investitor Hussain Alnassar dogovorili su realizaciju jednog lijepog zajedničkog projekta koji će uskoro biti prezentiran javnosti.
Podsjećamo Hussain Alnassar je vlasnik Herbal SPA centra i Caribou caffe u Visokom.
U pratnji gradonačelnika Ganića bio je i mjesni imam hadži Sead ef. Goralija koji nije krio svoje oduševljenje viđenim.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE