SportNogometFK Sarajevo dogovorio rekordan transfer Buljubašića

FK Sarajevo dogovorio rekordan transfer Buljubašića

Fudbalski klub Sarajevo prihvatio je ponudu Rizespora i dogovorio transfer Muhameda Buljubašića u turski klub. Kako je saopćeno iz FK Sarajevo, radi se o najvrijednijem transferu kluba u proteklih nekoliko godina.

– Naša Akademija je najbolje mjesto za razvoj mladih igrača u BiH u okviru koje pružamo najbolje okruženje za njihov razvoj, kako na terenu tako i izvan njega. Implementacija ove sportske strategije i dalje će biti stub našeg budućeg uspjeha. Ovom prilikom naročito se zahvaljujemo Muhamedu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere – navodi se u saopćenju kluba, ali nije precizirano o kojoj sumi je riječ.

Rizespor je također na svojoj web stranici potvrdio transfer 20-godišnjeg igrača, navodeći da će narednih dana potpisati na četiri godine.

Federalna.ba / Fena.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE