Lokalne TemeAfan Habibović osvojio dvije medalje na takmičenju u Podgorici

Afan Habibović osvojio dvije medalje na takmičenju u Podgorici

Na trećem internacionalnom paraplivačkom takmičenju “Podgorica Open 2024”, koje je organizirao Plivački klub osoba sa invaliditetom “MAKO” uz podršku Paraolimpijskog komiteta Crne Gore, plivači Plivačkog kluba “Leptir” iz Sarajeva, a za koji nastupa i Visočanin Afan Habibović, ostvarili su zapažene rezultate.

Takmičenje, koje se održalo na otvorenom bazenu u Podgorici, donijelo je mnoštvo zanimljivih trenutaka i poboljšanja ličnih rekorda. Plivači sarajevskog kluba su osvojili ukupno 8 medalja, od kojih je Afan osvojio dvije – srebrenu i bronzanu.

“Ovaj događaj je bio posebno iskustvo jer smo imali priliku plivati na otvorenom bazenu, što nije često za osobe sa invaliditetom. Organizatori su se pobrinuli da, uprkos visokim temperaturama, uslovi za takmičenje budu odlični. Hvala svima na podršci – radujemo se budućim izazovima”, poručili su iz PK “Leptir”.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE