Lokalne TemeOdržan dvodnevni turnir u mini-rukometu za najmlađe

Održan dvodnevni turnir u mini-rukometu za najmlađe

U organizaciji RK “Bosna Visoko Ekoenergija” i u sklopu Visočkog ljeta, na platou ispred Gradske uprave održan je dvodnevni turnir u mini-rukometu za najmlađe rukometaše. Bila je ovo prilika i da se svi oni koji se trenutno ne bave ovim sportom upoznaju sa rukometom, ali i provedu lijepe trenutke družeći se sa svojim vršnjacima.

“Prije sinoćnjih mečeva našim dječacima, koji su članovi kluba, a i onima koji nisu poklonili smo paketiće i majice sa natpisom ‘Zeleni val’. O Zelenom valu ćete više čitati i slušati u narednom periodu, a vjerujemo da će i ovi mladi rukometaši biti ti koji će pronositi slavu našeg kluba u godinama koje dolaze”, poručili su iz visočkog kluba.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE