Lokalne TemeTKD kolektiv "Bosna-Rudar" realizovao ljetni kamp u Zadru

TKD kolektiv “Bosna-Rudar” realizovao ljetni kamp u Zadru

U organizaciji TK kluba “Donat” i TKD kolektiva “Bosna-Rudar” realizovan je ljetni kamp za 52 takmičara u Zadru. Kamp je počeo 14.7.2024.godine, a trajao je 8 dana. Takmičari su svakodnevno trenirali, družili se i zbližavali kroz razne aktivnosti na moru i u Zadru, a demo tim Kolektiva Bosna-Rudar zajedno sa članovima TK “Donat” je izveo 4 sjajne prezentacije taekwondoa na 4 lokacije.

Turisti i stanovnici Zadra mogli su se upoznati sa taekwondoom i ovim klubovima čak i u starom gradu, samom centru Zadra. Prezentacije su propratili mnogobrojni mediji i sponzori.

“Pored redovnih aktivnosti učesnici kampa su svaki dan bili u gostima kod pojednih roditelja članova TK “Donat”, gdje im je upriličeno čašćenje i raznorazne aktivnosti kao što su adrenalinska vožnja morem, zajedničko kupanje, igra, rashlađivanje i roštiljada. Ovim putem se zahvaljujemo domaćinima i svima koji su doprinijeli da ovaj kamp prođe u najboljem redu, te se nadamo daljoj suradnji. Već u četvrtak, 24.7.2024. godine, naš demo tim Bosna-Rudar će od 18 sati održati 2. taekwondo festival ispred Gradske uprave Visoko. Ovim putem pozivamo mnogobrojnu publiku koja nas prati da dođu i podrže naš kolektiv”, poručili su.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE