SportDržavni Tim(VIDEO) Imamo povjerenje u ovaj tim

(VIDEO) Imamo povjerenje u ovaj tim

Ženska „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i počela pripreme za utakmice kvalifikacija za EURO 2025. sa Portugalom i Sjevernom Irskom.

Izabranice Selvera Hodžića su jutros odradile prvi trening. Ovo okupljanje će propustiti Lidija Kuliš, dok je umjesto nje poziv upućen Elmi Smajić. Novo ime u „A“ timu je i U-19 reprezentativka Tasneem Dizdarević.

Nakon jučerašnjeg okupljanja ženske „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine danas su održane i prve medijske aktivnosti bh. tima.

Predstavnicima medija prvi se obratio selektor Selver Hodžić. U video prilogu pogledajte šta ovaj stručnjak kaže o pripremama „A“ tima, predstojećim utakmicama sa Portugalom i Sjevernom Irskom, te o potencijalnim reprezentativkama.

U sklopu medijskih aktivnosti ženske „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine, danas su pred TV kamere stale reprezentativke Sofija Krajšumović i Dajana Spasojević.

U video prilogu ove igračice govore o trenutnoj formi i predstojećim protivnicima.

Nfsbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE