SportNogomet(VIDEO) Pobjedu Meksika zasjenila ozljeda kapetana Alvareza

(VIDEO) Pobjedu Meksika zasjenila ozljeda kapetana Alvareza

Pogotkom Gerarda Arteage u 68. minuti Meksiko je pobijedio Jamajku 1-0 u utakmici Copa Americe na stadionu NRG u Houstonu, a dvoboj je zasjenila teška ozljeda meksičkog kapetana Edsona Alvareza.

Unatoč pobjedi, Meksikanci su nakon utakmice napustili teren s osjećajem nelagode zbog ozljede Alvareza, koji je u suzama u prvom poluvremenu šepajući otišao s terena.

Meksiko sada putuje u Inglewood na sljedeću utakmicu protiv Venezuele koja je na rasporedu 26. lipnja.

– Ozljeda kapetana Edsona Alvareza, za kojega bi ovaj turnir mogao biti završen, veliki je udarac za reprezentaciju, izjavio je izbornik Meksika Jaime Lozano nakon utakmice.

Alvarez, koji igra za engleski West Ham United, jedan je od najiskusnijih igrača u meksičkoj momčadi.

– Pričekat ćemo nekoliko dana, pa ćemo nakon pregleda i testova znati što će biti s njim. On nam je izuzetno važan, lider je, dobro razumije igru. Važan nam je i na terenu i u svlačionici, dodao je Lozano.

U drugoj utakmici dana, upravo je Venezuela pobijedila Ekvador 2-1 u skupini B Cope America u Santa Clari u Kaliforniji, zahvaljujući isključenju kapetana Ekvadora Ennera Valencije u 22. minuti zbog izravnog crvenog kartona.

Valencia je “pocrvenio” zbog brutalnog starta na prsa Josea Martineza.

Ekvador je ipak poveo u 40. minuti golom Jeremyja Sarmienta. Venezuela je iskoristila brojčanu prednost nepunih deset minuta nakon odmora, zahvaljujući prvo Jhoneru Cadizu (65), a potom i Eduardu Bellu (74).

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE