BiHŠkoda BH pobjednik takmičenja “Škoda Power Play”

Škoda BH pobjednik takmičenja “Škoda Power Play”

Proteklog vikenda je tim Škoda BH zajedno sa svojim partnerimaprisustvovao finalnoj utakmici IIHF svjetskogprvenstva u hokeju, kao nagradu za osvojenoprvo mjesto u 1.kvartalu 2024.godine

Škoda Power Play

Takmičenje u kojem Škoda auto kvartalnoproglašava pobjednike u prodajnoj kategoriji, satkanoj iz više segmenata prodajnog poslovanja: tržišno učešće, Mystery Shopping, briga o kupcu, instaliranje Škoda Connect aplikacije kod kupaca, i niza drugih segmenata.

U prvom kvartalu 2024.godine Bosna i Hercegovina je osvojila prvo mjesto na čemu smozaista zahvalni i ponosno nosimo ovu titulu. Ovo inovativno interno takmičenje organizirao je gospodin Vlček I njegov tim u VE. Prva dvamjesta u našoj mreži ovlaštenih partnera osvojili suHercegovina auto i Auto servis Omerčić i zajednosa predstavnicima importera kao nagradu dobilijedinstvenu priliku prisustvovanja finalnojutakmici IIHF Svjetskog prvenstva u hokejuizmeđu Češke i Švicarske,izjavio je Ismir Omeragić Škoda brand manager u BiH.

“Kao “šlag na tortuove nagrade bilo je gledanjefinalne IIHF utakmice iz VIP lože/Sky Box-a kojusmo dijelili sa najeminentnijim predstavnicimaŠkoda auta: gospodinom Klausom Zellmerom koji je CEO Brenda, gospođom Meredith Kelly globalnom direktoricom marketinga i gospodinomLubošom Vlčekom generalnim direktorom prodajeza Evropudodaje Omeragić.

Bosanskohercegovački predstavnici su imalipriliku i sami stati na led i okušati svoju sreću u utakmici protiv kolega iz evropskih zemalja kojesu ostvarile drugo, odnosno treće mjesto u gore pomenutom takmičenju.

Škoda Auto

› uspješno prolazi kroz novu deceniju sa novom Škoda strategijom 2030.

› ima za cilj da do 2030.godine bude jedan od pet najprodavanijih brendova u Evropi sa atraktivnom linijom u segmentima ulaznog nivoa i dodatnim e-modelima.

› efektivno koristi postojeći potencijal na važnim tržištima rasta kao što su Indija, Sjeverna Afra, Vijetnam i Azija.

› trenutno svojim kupcima nudi jedanaest serija putničkih automobila: Fabia, Scala, Octavia i Superb kao i Kamiq, Karoq, Kodiaq, Enyaq,Enyaq Coupé, Slavia i Kushaq.

u 2023.godini kupcima širom svijeta isporučeno više od 866.000 vozila

članica Volkswagen grupe već 30 godina. Volkswagen grupa je jedanod najuspješnijih proizvođača vozila na svijetu.

samostalno proizvodi i razvija komponente kao što su MEB akumulatorski sistemi, motori i mjenjači kao dio Volkswagen grupe; ovekomponente se koriste i u vozilima drugih marki Grupacije.

posluje na tri lokacije u Češkoj; ima dodatne proizvodne kapacitete u Kini, Slovačkoj i Indiji prvenstveno kroz partnerstva Grupe, kao i uUkrajini sa lokalnim partnerom.

zapošljava preko 40.000 ljudi širom svijeta i posluje na oko stotinutržišta.

Visoko.co.ba/Škoda


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE