Lokalne TemeVIDEO // Visoko ima razloga za ponos: Sidik Šabanović briljira u ‘Zvezdama...

VIDEO // Visoko ima razloga za ponos: Sidik Šabanović briljira u ‘Zvezdama Granda’

Sinoćnje izdanje popularnog regionalnog muzičkog showa “Zvezde Granda” bilo je ispunjeno uzbuđenjem i talentom, dok su odabrani četvrtfinalisti koji će nastaviti svoje putovanje ka vrhu.

Visočanin Sidik Šabanović s pjesmom “Harmoniko moja”, oduševio je publiku i žiri, potvrđujući svoju ulogu kao jedan od glavnih favorita za osvajanje prestižnog priznanja.

Naime, Dejan Dačević i Sidik Šabanović razigrali su publiku i žiri na samom kraju emisije, kada je Sidik podijelio najljepše vijesti da je postao otac.

Nakon izjednačenog rezultata, uslijedilo je natpjevavanje u kome je Sidik bio nadmoćniji čime je obezbjedio mjesto u četvrtfinalu.

Direktno u četvrtfinale plasirali su se i Šejla Zonić, Mirza Pandur, Nikolina Perković, Rijad Rahmanović i Julija Petrović.

Zanimljivo je da je od deset četvrtfinalista, sedam takmičara iz Bosne i Hercegovine.

Takmičari iz BiH koji su se plasirali su: Šejla Zonić, Mirza Pandur, Rijad Rahmanović, Sidik Šabanović, Dino Suljić, Antonija Čerkez i Dejan Dačević.

N.K. // Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE