Lokalne TemePozitivno VisokoVisočki trener Faruk Kulović pravi čuda sa NK Bratstvo iz Gračanice

Visočki trener Faruk Kulović pravi čuda sa NK Bratstvo iz Gračanice

Faruk Kulović bivši igrač i trener NK Bosna 19.januara ove godine u vrlo nezahvalnom momentu preuzeo je ekipu NK Bratstva iz Gračanice ekipu kojoj i nisu baš cvjetale ruže i koja je više razmišljala o borbi za opstanak nego o tome da će trenutno biti treća na tabeli odmah iza FK Sloboda i NK Stupčanica.

Pod vodstvom visočkog stručnjaka tim iz Gračanice ima nevjerovatnu statistiku. U deset odigranih kola proljetnog dijela prvenstva zabilježili su čak devet pobjeda i samo jedan poraz i kao takvi su najbolja ekipa drugog dijela takmičenja.

Statistika vrijedna svake pohvale uz želje da Kulović sa svojom ekipom nastavi ovaj nevjerovatan niz.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE