SportNogomet(VIDEO) Inter slavio protiv Lazija u Rimu

(VIDEO) Inter slavio protiv Lazija u Rimu

Nogometaši Intera povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice talijanskog prvenstva na četiri boda ispred drugog Juventusa sigurnom 2-0 (1-0) gostujćom pobjedom protiv Lazija u Rimu.

Inter je do prednosti stigao pred kraj prvog poluvremena kada je Lautaro Martinez u 40. minuti iskoristio katastrofalnu pogrešku Marušića koji je u pokušaju vraćanja lopte svom vrataru Provedelu idealno proigrao najboljeg strijelca lige koji je takav poklon spremno pretvorio u pogodak.

Pitanje pobjednika riješeno je u 66. minuti kada se Thuram odlično snašao u suparničkom kaznenom prostoru i poslao još jednu loptu iza leđa Provedela.

Vodeći Inter sada ima 41 bod, četiri više od drugog Juventusa, a devet više od gradskog rivala Milana. Lazio je tek 11. sa 21 bodom, koliko ima i 10. Monza.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE