SportPlivanjeLana Pudar na EP u malim bazenima

Lana Pudar na EP u malim bazenima

U periodu od 5. do 10. decembra u glavnom gradu Rumunije bit će održano seniorsko prvenstvo Evrope u 25 metarskim bazenima, koje će okupiti najbolje plivače Starog kontinenta.

Na ovom prvenstvu našu državu predstavljat će i najbolja bosansko-hercegovačka sportistkinja Lana Pudar u disciplinama 100 i 200 metara delfin.

Lana će svoj prvi nastup na ovom prvenstvu imati u srijedu 6. decembra u jutarnjim kvalifikacijama discipline 200 metara delfin.

Jutarnje kvalifikacije su na programu u terminu od 09:30 sati, dok polufinalne i finalne utrke počinju od 18:00 sati. BHRT je osigurao direktan prijenos kvalifikacijskih, polufinalnih i finalnih utrka.

Predsjednik i trener kluba prof.dr. Damir Đedović je vođa timaci reprezentacije na ovom prvenstvu.

Našoj Lani i svim članovima naše reprezentacije želimo puno sreće i uspjeha na Evropskom prvenstvu. Nadamo se da će se zastava naše države opet zavijoriti na pobjedničkom postolju.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE