SportNogometGudelj ponovno kolabirao na terenu u Španjolskoj

Gudelj ponovno kolabirao na terenu u Španjolskoj

Srbijanski nogometni branič Dragiša Gudelj (26), koji nakon srčanog zastoja proživljenog u ožujku igra s defibrilatorom, srušio se u nedjelju na travnjak u 28. minuti utakmice španjolske treće lige između njegove Cordobe i Melille.

Gudelj, brat srbijanskog reprezentativca Nemanje Gudelja iz Seville, prevezen je u najbližu bolnicu u gradu Melilli gdje mu je stabilizirano stanje.

– Gudelj se osjeća dobro. Bio je prevezen u bolnicu kako bi ga liječnici pregledali nakon što je napustio stadion, priopćila je Cordoba.

Taj klub iz Andaluzije najavio je da će izvijestiti javnost čime bude imao više informacija.

Gudelj nije izgubio svijest, a utakmica se nastavila te je završila pobjedom Cordobe od 1-0.

Ovo je drugi put da se Dragiša Gudelj srušio na terenu. Pozlilo mu je i 25. ožujka tijekom utakmice s Racing Ferrolom. Tada je pretrpio srčani zastoj nakon čega je morao na operaciju gdje mu je ugrađen automatski defibrilator s kojim se nastavio baviti nogometom.

Danski nogometaš Christian Eriksen, veznjak Manchester Uniteda, vjerojatno je najpoznatiji nogometaš koji igra s defibrilatorom nakon što se zbog srčanog zastoja srušio 2021. tijekom Europskog prvenstva gdje je nastupio za Dansku protiv Finske.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE