Lokalne TemePromo(FOTO) Ekskluzivne brendove za očuvanje zdravlja i ljepote potražite u novootvorenoj biljnoj...

(FOTO) Ekskluzivne brendove za očuvanje zdravlja i ljepote potražite u novootvorenoj biljnoj apoteci Baštine

Biljna apoteka Baštine bit će otvorena ove subote u prizemlju novog Shopping centra Vema u Visokom i nudi organske proizvode renomiranih proizvođača namjenjenih zdravlju i ljepoti. Raznolika ponuda do sada dostupna u objektu Kutak zdravlja u TC Suša, dodatno je proširena i obogaćena kroz novi brend Baštine u atraktivnom prostoru i novoj lokaciji.

“S namjerom da našim vjernim kupcima, ali i budućim posjetiteljima Shopping centra Vema, pružimo najbolje, u našem novom prodajnom objektu s posebnom pažnjom smo birali brendove koji će ponuditi visoko kvalitetne i provjerene proizvode. Dugogodišnje povjerenje naših kupaca nagradili smo sa još bogatijom ponudom pa će tako pored biljnih preparata, eteričnih ulja, tinktura, dodataka prehrani i drugog, kupcima biti dostupni i proizvodi dermokozmetike i brendova La Roche, CeraVe, Vichy, Uriage, Noreva i Bioderma čija široka paleta proizvoda do sada nije bila dostupna u našem gradu” – ističe Elma Mehmedagić, vlasnica brenda Baštine.

Kupcima Biljne apoteke Baštine omogućen je prvoklasan izbor proizvoda za liječenje i prevenciju zdravlja, od prirodnih lijekova za oslobađanje od stresa i jačanje imuniteta do provjerenih preparate za njegu kože, kose i cijelog tijela.

Pored toga, otvoren je i Butik Baštine koji se izdvaja bogatom ponudom orašastih plodova, začina, čajeva i zdrave hrane dok za sladokusce nudi zavidan asortiman delicija, kao što su baklave, lokumi i halve.

“Ovom prilikom Vas pozivamo da nas posjetite od 13h sati i uveličate svečani trenutak otvorenja te ugrabite vrijedne poklone koje smo pripremili za vas. Očekuje vas mnogo iznenađenja, promocija, degustacija i naravno popusta tokom cijelog ovog mjeseca”, naglašava Elma.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE