SportTenisĐoković protiv Sinnera, Tsitsipasa i Runea

Đoković protiv Sinnera, Tsitsipasa i Runea

U Torinu je održan ždrijeb ATP Finala, završnog turnira na kojemu će nastupiti osam najboljih tenisača svijeta. 

Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković igrat će u Crvenoj skupini, a suparnici će mu biti Talijan Jannik Sinner, Grk Stefanos Tsitsipas i Danac Holger Rune.

Đoković, branitelj naslova, veliki je favorit za osvajanje titule i ove godine. Prošle nedjelje osvojio je Masters u Parizu, što mu je šesti naslov ove godine.

Drugu, Zelenu skupinu predvodit će drugi tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz, a osim njega u njoj su i Nijemac Alexander Zverev te dva Rusa, Daniil Medvedev i Andrej Rubljov.

Na završnici u Torinu nastupit će i osam najboljih parova, među kojima je i hrvatski tenisač Ivan Dodig s američkim partnerom Austinom Krajicekom.

Dodig i Krajicek su prvi nositelji i igrat će u Zelenoj skupini u kojoj su još Santiago Gonzalez i Edoard Roger-Vasselin (četvrti nositelji), Marcel Granollers i Horacio Zeballos (5) te Maximo Gonzalez i Andres Molteni (7).

U Crvenoj skupini su Wesley Koolhof i Neal Skupski (2), Rohan Bopanna i Matthew Ebden (3), Rajeev Ram i Joe Salisbury (6) te Rinky Hijikata i Jason Kubler (8).

Branitelji naslova su Rajeev Ram i Joe Salisbury.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE