SportTenis(VIDEO) Đoković savladao Van Asschea i prošao u četvrtfinale turnira u Banjaluci

(VIDEO) Đoković savladao Van Asschea i prošao u četvrtfinale turnira u Banjaluci

Srbijanski teniser Novak Đoković u meču drugog kola na turniru “Srpska open” u Banjaluci pobijedio je francuskog igrača Lucu Van Asschea rezultatom 6:7, 6:3, 6:2.

Đoković se nakon pobjede protiv 87. tenisera svijeta plasirao u četvrtfinale ATP 250 turnira u Banjaluci.

Prvi izlazak Đokovića na šljaku u Banjaluci izazvao je veliku pažnju publike koja je od jutarnjih časova došla u teniski kompleks u kojem se održava turnir.

Češki teniser Jiri Lehecka uspio je pobijediti Francuza Gaela Monfilsa rezultatom 6:4, 6:3 i plasirati se u drugo kolo ATP turnira “Srpska Open”.

Huan Pablo Varillas takođe je prošao u drugo kolo pobjedom nad Hugom Gastonom rezultatom 7:5, 6:3, kao i Gregorie Barrere koji je pobijedio Hamada Međedovića rezultatom 7:6, 7:5.

Mjesto u drugom kolu obezbijedio je bh. igrač Damir Džumhur ubjedljivom pobjedom protiv Liama Boradya (6:3, 6:0).

Alex Molcan pobijedio je Alexeja Popyrina rezultatom 7:6, 4:6, 7:5 i plasirao se u četvrtfinale turnira.

“Srpska Open 2023” je ATP turnir iz serije 250, koji se ove godine održava u Banjaluci nakon dvije uzastopne godine održavanja u Beogradu, glavnom gradu Srbije.

Federalna.ba / AA / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE