SportNogomet(VIDEO) Marseille sa 6:1 razbio Toulouse, Kolašinac igrač utakmice

(VIDEO) Marseille sa 6:1 razbio Toulouse, Kolašinac igrač utakmice

Na iznimno uvjerljiv su način sezonu u francuskoj Ligue 1 nastavili nogometaši Marseillea koji su na domaćem terenu, u utakmici 16. kola, slavili s 6-1 protiv Toulousea.

U prvom poluvremenu je sastav kojeg vodi hrvatski strateg Igor Tudor stekao dva gola prednosti. Prvo je u 13. minuti poentirao Rongier, dok je u 41. nespretan autogol dao Nicolaisen. Glavom je loptu vraćao svom golmanu, ali ga je pritom prebacio.

U nastavku utakmice prvo je nakon sjajnog driblinga na 3-0 povećao Kolašinac u 51. minuti, dok je u 62. lijepo za 4-0 pogodio Payet. Potom je Van den Boomen pogodio iz jedanaesterca i smanjio na 1-4, ali je u samoj završnici uslijedio novi udar Tudorovih trupa.

U 80. minuti je Under realizirao udarac s bijele točke za 5-1, dok je Nuno Tavares u 82. postavio konačnih 6-1. Ovom se pobjedom Marseille popeo na treće mjesto ljestvice, dok je Toulouse na 13. poziciji.

U susretu Nice i Lensa nije bilo pogodaka. Lens je ostao drugi na ljestvici, ali ima sedam bodova manje od vodećeg PSG-a. Marseille za Lensom zaostaje četiri boda.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE