Lokalne TemeSportVisočanin Dženan Šabić potpisao ugovor sa Željezničarom

Visočanin Dženan Šabić potpisao ugovor sa Željezničarom

Petorica talentovanih nogometaša potpisala su ugovore sa Željezničarom. Talentovani omladinci Željezničara Anel Pirić, Emir Dugić, Adel Duškaj, Dženan Šabić i Sanin Mešić potpisali su ugovore sa Plavim.

Anel Pirić je rođen 28. maja 2004. godine u Sarajevu. Od 2019. je član Želje, a za juniore Plavih je ove sezone odigrao 12 utakmica.

Emir Dugić je rođen 20. juna 2006. godine u Sarajevu i igra za kadetsku selekciju Željezničara. Veznjak koji je i U17 reprezentativac BiH je u ovoj sezoni odigrao 18 utakmica i postigao četiri gola. Član Željezničara je od 2019. godine.

Adel Duškaj je rođen 31. maja 2006. godine u Sarajevu. Talentovani golman je također U17 reprezentativac BiH, a ove sezone je branio na 17 utakmica, devet puta je sačuvao svoju mrežu netaknutom. Od 2014. je član Želje.

Dženan Šabić je rođen 4. januara 2006. u Visokom. Dženan je U17 reprezentativac BiH, a u prvom dijelu sezone je na 18 utakmica postigao deset golova. Iz visočke Bosne je u Želju stigao 2019. godine.

Sanin Mešić je rođen 27. januara 2007. godine u Sarajevu. Igra za kadete Plavih i pionirsku selekciju BiH. Na Grbavici je od 2018. godine.

Visoko.co.ba/Klix


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE