Lokalne Teme(FOTO) KUD "Visoko" svečanom akademijom i izložbom obilježio 70 godina postojanja

(FOTO) KUD “Visoko” svečanom akademijom i izložbom obilježio 70 godina postojanja

Kulturno-umjetničko društvo “Visoko” je u petak navečer svečanom akademijom i izložbom u Kulturnom centru Altindag obilježilo 70 godina svog postojanja. U prisustvu velikog broja zvanica i gostiju, na lijep način je proslavljeno sedam decenija jedne od najbitnijih kulturnih organizacija na području Visokog. Prisutnim u velikoj sali Kulturnog centra su se obratili predsjednik KUD “Visoko” Nihad Dervišević i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, dok su članovi svih ansambala upriličili nastupe na centralnoj bini. Akademija je iskorištena i da se uruče zahvalnice i priznanja, a druženje je nastavljeno na koktelu u kupoli Kulturnog centra. U nastavku možete pogledati fotogaleriju sa sinoćnjeg događaja.

Visoko.co.ba/Neven K.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE