PreporukaOdgođeni dokumentarac princa Harryja i Meghan Markle premijerno će biti prikazan u...

Odgođeni dokumentarac princa Harryja i Meghan Markle premijerno će biti prikazan u decembru

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle tražili odgodu prikazivanja njihovog dokumentarca, sada dolaze informacije da će premijera filma biti na Netflixu u decembru ove godine.

Špekuliralo se da su Harry i Meghan tražili odgodu zbog negativnih reakcija na petu sezonu serije “The Crown” koja bi trebala izaći 9. novembra.

Biografi kraljevske obitelji i komentatori već oštro kritiziraju novu sezonu koja izlazi dva mjeseca nakon smrti kraljice Elizabete II.

U novoj sezoni se govori o Charlesu koji, dok je još bio princ od Walesa, kuje urotu kako bi svrgnuo kraljicu. Producenti odbijaju ovakvu kritiku i ističu da su seriju uvijek najavljivali kao fikciju utemeljenu na historijskim događajima.

“Iznervirao ih je Netflix pa su odlučili nešto poduzeti te su odgodili dokumentarac”, rekao je izvor.

Uprkos komentarima, odgoda njihovog dokumentarca ipak nema nikakve veze s izlaskom nove sezone “The Crown”.

“Koliko ja znam, dokumentarac bi se trebao prikazati kasnije ove godine”, poručio je.

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE