PreporukaVictoria Beckham otkrila zašto je uklonila tetovažu posvećenu Davidu: Bilo mi je...

Victoria Beckham otkrila zašto je uklonila tetovažu posvećenu Davidu: Bilo mi je muka od nje

Victoria Beckham uklonila je tetovažu inicijala svog supruga s lijevog zgloba, ali kaže da to nema nikakve veze s njihovim odnosom.

Za Today je kazala kako je imala te tetovaže odavno, ali da nisu bile pretjerano fine.

“Moj suprug ima toliko prekrasnih tetovaža, kao i djeca i jako su dobre. I dali su ih izraditi najfenomenalnijim umjetnicima, ali moji su bile deblje iscrtane i malo su krvarile i jednostavno nisu izgledale tako lijepo”, ispričala je.

Beckham je rekla da nema razloga tražiti bilo kakvo skriveno značenje u svojoj odluci da ukloni tetovaže.

“Jednostavno nisu izgledale tako lijepo”, dodala je, “Ne znači ništa više od toga. Mislim da su mediji počeli nagađati jesam li ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. To je tako jednostavno.”

Victoria i David u braku su 23 godine, dok se njihov sin Brooklyn oženio Nicolom Peltz ranije ove godine.

Victoria je za Today otkrila i da li misli da Brooklyn može naučiti bilo kakvu lekciju gledajući svoje roditelje.

“Mislim da se radi o bliskoj porodici i da su linije komunikacije uvijek otvorene i da smo samo tu”, rekla je.

“Mislim da nikada ne možete dati pravi savjet. Djeca to moraju sama shvatiti, ali vi morate biti prisutni. I jako smo bliski i sve što želim je da moja djeca budu sretna i šta više možete poželjeti, zapravo?”, poručila je.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE