PreporukaKourtney Kardashian dobila niz kritika nakon što je njena kćerka (10) pokazala...

Kourtney Kardashian dobila niz kritika nakon što je njena kćerka (10) pokazala kako se šminka

Desetogodišnja kćerka Kourtney Kardashian podijelila je svoju rutinu šminkanja na TikToku što je pokrenulo lavinu kritika na račun reality zvijezde jer joj je dopustila da koristi kozmetiku u tako mladoj dobi.

Penelope Disick podijelila je svoju rutinu šminkanja na TikToku u petak navečer, a dok su neki pratitelji snimak smatrali simpatičnim, mnogi drugi su kritikovali njezinu majku, Kourtney Kardashian.

U sada izbrisanoj snimci, Penelope prvo stavlja ružičastu traku, a potom je na svoju kožu stavila serum, zatim korektor ispod očiju, jagodica i na čelo, miješajući proizvod blenderom za uljepšavanje.

Naposljetku, izgled je upotpunila sjenilom za oči, maskarom i sjajilom za usne.

Screenshot izbrisane objave s TikToka
Screenshot izbrisane objave s TikToka

Dok su neki primijetili Penelopeinu potencijalnu budućnost u kozmetičkoj industriji – poput Kim i Kylie – drugi su se bunili zbog toga što je djevojčici uopće dopušteno nositi šminku, smatrajući to neprikladnim.

“Imam dijete od 10 godina. Samo ne. Ostalo im je još samo nekoliko godina čiste nevinosti prije nego što počnu učiti o tome kako postati odrasli”, napisao je jedan kritičar na Redditu, a drugi je dodao: “Ne mogu vjerovati da ona ima 10 godina i ljudi to podržavaju”.

Bilo je i onih koji u ovom postupku nisu vidjeli ništa loše te su branili reality zvijezdu kazavši da “djevojčice koje vole šminku nisu razlog za brigu”.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE