SportAtletikaAK Sloboda ekipni prvak BiH u krosu

AK Sloboda ekipni prvak BiH u krosu

Ekipa Atletskog kluba Sloboda Tehnograd osvojila je titule ekipnih prvaka BiH za 2022. godinu u muškoj i ženskoj konkurenciji u krosu.

Ekipno prvenstvo održano je na terenima sportskog aerodroma “Jegin Lug” u Raincima, a nastupilo je 12 ekipa u svim starosnim kategorijama.

Ekipa Slobode Tehnograd u muškoj konkrenciji slavila je ispred ekipa Banja Luka i Prnjavor, a u ženskoj konkurenciji drugi je bio Prnjavor, a treća Banja Luka.

Pored osvojenih titula ekipnih pvaka i prvakinja BiH za 2022. godinu, na ovom takmičenju proglašene su najbolje ekipe s područja Federacije BiH gdje su u muškoj i u ženskoj konkurenciji najbolji takmičari AK Sloboda Tehnograd, ispred AK Goražde i AK Bosna, saopćeno je iz AK Sloboda Tehnograd.

Fena.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE