SportNogometEto'o izabran za predsjednika nogometnog saveza

Eto'o izabran za predsjednika nogometnog saveza

Bivša kamerunska nogometna zvijezda Samuel Eto'o izabran je u subotu za predsjednika Nogometnog saveza Kameruna (FECAFOOT), mjesec dana prije nego će njegova zemlja biti domaćin Afričkog kupa nacija.

Eto'o, koji je u karijeri igrao u Barceloni, milanskom Interu i Chelsea, preuzet će takao vođenje saveza zasjenjenog lošom upravom, korupcijom i unutarnjim sukobima.

Eto'o je pobijedio u izboru dosadašnjeg predsjednika Seidoua Mbomboa Njoyu koji je izabran 2018., ali su njegov izbor osporavali neki nogometni dužnosnici što je priznao Sportski abritražni sud koji je sredinom siječnja poništio njegovo predsjedništvo.

Hrt.hr / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE