SportNogometZrinjski polusezonu zaključio visokom pobjedom

Zrinjski polusezonu zaključio visokom pobjedom

Nogometaši Zrinjskog upisali su novu pobjedu nakon što su u prvom susretu posljednjeg kola Premijer lige BiH u ovoj godini nadigrali Leotar 6:2.

Strijelci u domaćim redovima bili su Bilbija (16’-11m, 83’), Jukić (31’), Savić (49’), Šipovac (68’) i Ateljević (71’), koji je postigao autogol. Leotar je svoja dva pogotka postigao u finišu utakmice preko Aćimovića (79’) i Zeca (82’-11m).

Bio je to deveti uzastopni prvenstveni trijumf “Plemića”, koji će na zimsku stanku otići s prvog mjesta i 48 osvojenih bodova od mogućih 57.

Leotar je deveti na ljestvici sa 16 bodova.

Danas igraju: Sarajevo – Velež(13:00), Posušje – Rudar P.(13:00) i Borac – Sloboda(15:00 sati).

Fena.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti i postaviti link našeg portala kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE