SportKošarka(VIDEO) Odlična partija Luke Garze

(VIDEO) Odlična partija Luke Garze

Bh. centar Luka Garza sinoć je debitovao u Razvojnoj ligi i to u ubjedljivoj pobjedi filijale Detroita Motor City Cruisea protiv Clevelanda rezultatom 140:117.

Motor je do pobjede vodio Saben Lee sa 42 poena, te po osam skokova i asistencija dok je naš centar dodao 24 poena uz devet skokova i dvije asistencije. Još su dvocifreni bili Jamorko Pickett, Derrick Walton Jr. i Deividas Sirvydis sa po 15 poena. Pickett je dodao tri asistencije i dva skoka, Walton Jr. 12 skokova i sedam asistencija, a Sirvydis dva skoka.

Na drugoj strani Kyle Guy je postigao 26 poena uz po osam skokova i asistencija dok je Malik Newman dodao 25 uz četiri skoka i dvije asistencije. Justin James je susret završio sa 19 poena, tri asistencije i dva skoka, a Trevon Scott je dodao 12 uz četiri skoka. Još su dvocifreni bili Mitch Ballock i Charles Matthews sa po 11 poena. Ballock je dodao tri skoka, a Matthews devet.

Sport1.oslobodjenje.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE