SportKošarkaABA Liga: Poraz Igokee

ABA Liga: Poraz Igokee

Nakon pobjede protiv Borca iz Čačka na otvaranju regionalne košarkaške lige, Igokea je u Beogradu poražena od FMP-a 81:89.

U meču 2. kola ABA lige izabranici Dragana Bajića su pružili dobar otpor, ali su ipak pretrpjeli prvi poraz u sezoni.

FMP su do prve pobjede u sezoni predvodili Nenad Neradžić i Marko Radonjić sa po 18 poena. U Igokei je bolji od ostalih bio Antabia Waller sa 14 poena.

Igokea u utorak igra protiv PAOK-a meč 1. kola Lige prvaka u okviru skupine E. Meč 3. kola ABA lige Igokea igra protiv Crvene zvezde 10. listopada od 19 sati.

U prve dvije utakmice 2. kola ABA lige, Partizan je pobijedio Split u gostima 69:59, dok je Studentski Centar bio bolji od Zadra 94:78.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE