Lokalne TemePoziv na radnu akciju iz FK Gračanica

Poziv na radnu akciju iz FK Gračanica

Fudbalski klub Gračanica je putem svoje Facebook stranice pozvao sve svoje igrače i simpatizere na veliku akciju u nedjelju, 22. augusta. Poziv prenosimo u cjelosti:

“Svega nekoliko koraka je ostalo da napravimo kako bismo ostvarili zacrtane ciljeve za ovaj period. Jedan od njih je i uređenje i priprema stadiona za treninge i odigravanje utakmica. Stoga, pozivamo sve one koji vole sport i našu Gračanicu da se odazovu na radnu akciju koja će se održati u NEDJELJU, 22.8.2021. godine, sa početkom u 9 sati. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama učiniti sve kako bismo novu sezonu GNL Visoko dočekali spremni. Dođite, podržite, pomozite, učestvujte, dajte svoj doprinos. Vidimo se u nedjelju.”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE