Lokalne Teme(VIDEO) Visoko među 5 najmisterioznih mjesta u Bosni i Hercegovini

(VIDEO) Visoko među 5 najmisterioznih mjesta u Bosni i Hercegovini

Poznati putopisac i magistar ekonomije Robert Dacešin, koji vodi stranicu “RIO priče sa putovanja” napravio je video u kojem predstavlja, po njemu, pet najmisterioznijih mjesta u BiH.

“Iako je prelijepa priroda, naše rijeke, vodopadi i planine, jedna od prvih asocijacija koje ljudi imaju kada je Bosnu i Hercegiovinu, u zemlji postoje i ona malo drugačija mjesta, koja ponekad nije lako objasniti. Stoga, u ovom videu donosim vam 5 po meni najmisterioznijih mjesta u čitavoj zemlji. Počev od pješćanih piramida u Foči, neobičnih kamenih kugli u Zavidovićima, Titovog bunkera u Konjicu i piramida u Visokom, svako mjesto, zaista je posebno na svoj način. Ali šta mislite koje je možda najmisterioznije mjesto koje postoji u zemlji?, istakao je Robert, koji je inspiraciju za video pronašao na kanalu Dron.ba.

 

Rio priče sa putovanja/Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE