Lokalne TemeWay Ahead: Upis na kurseve engleskog i njemačkog jezika je u toku

Way Ahead: Upis na kurseve engleskog i njemačkog jezika je u toku

Obavještavamo sve zainteresovane za učenje engleskog i njemačkog jezika da se mogu prijaviti u našu agenciju kako bi postigli željene rezultate.

Ukoliko želite steći nova znanja, unaprijediti postojeće znanje, testirati se kako bi ste znali na kojem ste nivou onda reagujte brzo, obezbjedite sebi mjesto na vrijeme u našoj agenciji i pridružite nam se.

Naš stručni tim je tu da vam pruži maksimalnu podršku i pomoć kako bi ste stekli samopouzdanje i naučili jezik što je više moguće.  Ovi ciklusi kurseva engleskog i njemačkog jezika, kao i do sada, su za sve uzraste.

Prijavite se i uvjerite se zašto postojimo već 10 godina i zašto se kod nas uvijek traži mjesto više. Kako bi ste se prijavili ili informisali o našem planu i programu i cijenama možete koristiti broj 062 302 888, ili nam pisati na Viber, Whats Up, Facebook ili Instagram profile Way Ahead Agencija i Adisa Sikira Bečar. Naše sjedište je u PC Vizija, Visoko.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE