Lokalne TemePozitivno Visoko(FOTO) Festival ljepote i mladosti: Visočanka Inda Rajkić prva pratilja Fotomodela BiH

(FOTO) Festival ljepote i mladosti: Visočanka Inda Rajkić prva pratilja Fotomodela BiH

Zenica je imala tu čast da bude domaćin finalnom izboru za FOTOMODELA Bosne i Hercegovine. Mnogobrojnoj publici i žiriju predstavilo se dvadeset i sedam prekrasnih djevojaka, uz spektakularne performanse, te stajlinge koje je pripremila direkcija sa sponzorima projekta. Pored djevojaka cijeli event je krasio i bogat zabavni program prepun plesa, muzike i mode. Do sada neviđena scenografija produkcija i svjetlosni efekti dio su ovog showa, čiji je cilj bio odabrati najbolje komercijalne fotomodele u Bosni i Hercegovini.

Za stajling djevojaka zaduženi su brend No1, Salon vjenčanica Dalia,0 te oficijalni energetski napitak izbora Eisberg.

Na samim pripremama u Zenici djevojke su uradile fotografije za svoje book-ove sa fotografima Elmanom Omićem i Selverom Konjićem. Direkcija FOTOMODELA BIH se pobrinula da djevojke uživaju, te je sve proteklo u najboljem redu u odličnoj atmosferi i sa mnogo zabave i druženja.

Za make up djevojaka bio je zadužen FARMASI BIH, a za frizure pobrinuo se tim Frizerskog salona TOUCH Zenica. Djevojke su se okupile u prekrasnom novootvorenom hotelu Carpe Diem, gdje je upiriličen i photoshooting.

Šest najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine osvojile su bogate nagrade, a tri prvoplasirane putuju u Veneciju, što je obezbjedila turistička agencija Global travel Zenica.

Na samom kraju odlukom žirija, publike i direkcije izabrano je šesnaest djevojaka koje su se plasirale u veliko super finale, te postale dijelom tima Fashion M-a, a nakon toga proglašene su i najbolje.

Odlukom fanova projekta IZBORA ZA FOTOMODEL BIH na društvenoj mreži Facebook najljepšom je proglašena Anesa Škiljan iz Jajca, lentom Top model Fashion M–a Bosne i Hercegovine okitila se Aida Imamović iz Zenice, Fotomodel medija BiH je Melisa Šišić iz Zenice, druga pratilja je Šejla Sarajlić iz Zenice, prva pratilja Fotomodela Bosne i Hercegovine je Inda Rajkić iz Visokog, dok je pobjedu i lentu najljepšeg FOTOMODELA BOSNE i HERCEGOVINE osvojila Lara Botić iz Viteza.

 

Visoko.co.ba/Fashion M


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE